Grundejerforeningen Bøgevej Ry

REFERAT

Dato: 14. marts 2018 
Sted: Hotel Ry 
Antal deltagere: 22 personer 
Referent: Mads Bech Olesen 
  
Dagsordenen blev fulgt kronologisk. 
 
1. Valg af dirigent: Erik Larsen 
 
2. Bestyrelsens beretning som den fremgår af invitationen blev oplæst af Birte Larsen. Der var ingen kommentarer hertil.

3. Kasserer, Ole Mikkelsen, fremlagde regnskabet som det fremgår af invitationen.  Anders Enderlein stillede spørgsmål til hjemmesidens berettigelse. Berit Lysdal foreslog om der i stedet skulle oprettes en Facebook gruppe da den jo ville være et gratis alternativ. Det blev dog besluttet at beholde Grundejerforeningen Bøgevejs hjemmeside: www.boegevej-ry.dk. Benny Sørensen foreslog at bestyrelsen som supplement til hjemmesiden skulle oprette en Facebook gruppe. Dette arbejdes der videre på. 
  
4. Kasserer, Ole Mikkelsen, fremlagde budget og fastlæggelse af kontingent for året 2018 som det fremgår af invitationen.  Der blev besluttet af fastholde det årlige kontingent. 
  
5. Valg af tre bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter.  De tre nuværende bestyrelsesmedlemmer Freddy Lysdal, John Gadeberg og Birte Larsen var på valg. Alle tre takkede ja til at fortsætte på deres poster. De to suppleanter, 1. suppleant: Knud Andersen. 2. suppleant: Jens Erik Mollerup, blev genvalgt.  Ingen af de to suppleanter var til stede. 
 
6. Valg af to revisorer og én suppleant.  De nuværende revisorer, Vagn Lauridsen og Preben Rasmussen, takkede ja til at fortsætte på deres poster. Erik Larsen blev valgt som ny suppleant. 
  
7. Indkomne forslag:  Der var ingen nye forslag. 
 
8.  Eventuelt: 
Hugo Olsen fortalte at der er konstateret revner i asfaltbelægningen hvor der allerede har været lavet reparationer. Dette problem har også været diskuteret på sidste bestyrelsesmøde og deraf foreslog Bent Nielsen at vi selv får repareret vejen.  
Anders Enderlein fortalte at der ofte er en ”sø” ud for Bøgevej 51. Der skal laves en henvendelse til Skanderborg Kommune, da det pågældende stykke jord tilhører kommunen.